Sales Support Medewerker (Dutch)

Sales Support Medewerker (Dutch)

Over COBBS
Bij COBBS Industries zijn wij gespecialiseerd in het leveren van hoogwaardige specialistische uitrusting en defensiematerieel aan diverse operationele eenheden van Defensie en Politie. In Nederland zijn wij de vertegenwoordiger van internationale fabrikanten uit de defensie- en veiligheidsindustrie. Onze partners zijn marktleiders binnen hun domein, dankzij hun focus op productkwaliteit, innovatie en unieke productietechnieken. Als erkende experts op het gebied van marketing, verkoop en distributie, bieden wij innovatieve, functionele en betrouwbare producten die van grote waarde zijn voor “The Man on The Ground”.

Onze kernwaarden:  Create Long term Effects, Connect the Dots, Know Your Shit, Do The Right Thing, Passion over Talent

Jouw Rol
Als Medewerker Sales Support ben jij de motor die ons succes voortstuwt. Je werkt nauw samen met de Accountmanagers en rapporteert aan de Manager Operations, waarbij je een onmisbare schakel in onze dagelijkse operatie bent.

Je primaire taak is het leveren van ondersteuning aan onze sales- en projectactiviteiten. Jij bent degene die zowel administratieve taken op zich neemt, zoals het beheer van onze CRM- en financiële systemen (Exact Synergy & Exact Globe), als de interactie met klanten, verwerking van offertes en orders, en het coördineren van onze externe partners.

Maar je rol gaat verder dan dat. Je duikt met enthousiasme in projectactiviteiten, stelt heldere rapportages op, voert gedegen marktonderzoek uit en onderhoudt proactieve communicatie met klanten en leveranciers. Als onze Medewerker Sales Support ben jij de onmisbare rechterhand van onze Accountmanagers, ontzorg je hen volledig en speel je een sleutelrol in het soepele verloop van het projectmanagement. Je hebt een scherp oog voor klanttevredenheid en streeft onophoudelijk naar prestatieverbetering.

Ten slotte, fungeer je als de verbindende factor in de communicatie met stakeholders. Jij zorgt voor tijdige en positieve communicatie en draagt met passie bij aan onze missie om klanten de best mogelijke ervaring te bieden.

Wij bieden:

 • Marktconform salaris op basis van ervaring en achtergrond
 • 25 vakantiedagen op basis van een full time dienstverband
 • Reiskosten vergoeding woon-/ werkverkeer
 • Een bonus regeling op basis van zowel individuele prestaties als bedrijfsdoelstellingen
 • Mogelijkheid tot sporten op kantoor


Jouw Team

Binnen COBBS Industries vormt onze Operations afdeling een dynamisch en veelzijdig team, samengesteld uit sales support medewerkers, logistieke specialisten en financiële ondersteuners. Elk lid van ons team is een erkende specialist in zijn of haar vakgebied, gedreven door de ambitie om onze klanten de best mogelijke service en ervaring te bieden. Het Operations team werkt in nauwe samenwerking met ons Sales team. Deze synergie tussen afdelingen stelt ons in staat om optimaal te presteren en een superieure klantenservice te leveren waarin jij een verbindende en essentiële rol speelt.

Jouw Achtergrond

Structuur en precisie zijn essentieel. We zoeken iemand die informatie nauwkeurig kan bewaken, intern kan communiceren en in de juiste systemen kan vastleggen. We hebben een zelf startende, hands-on en integere persoon nodig, gefocust op het aandragen van de juiste oplossing ten behoeve van een optimaal resultaat, en die dit ook concreet weet te realiseren.

Creativiteit wordt bij ons hoog gewaardeerd; iemand die out-of-the-box kan denken en dit op een overtuigende manier kan onderbouwen en presenteren. We hebben iemand nodig die de kunst beheerst om langdurige relaties aan te gaan en te onderhouden, en die processen, structuren, systemen en de kwaliteit van het werk naar een hoger niveau kan tillen.

Bij ons staat de klant centraal. We zoeken iemand die verder kijkt dan alleen het afvinken van taken. Iemand met een goede energie, een teamplayer die in staat is om op alle niveaus aansluiting te vinden bij de (interne/externe) klant, maar die onder alle omstandigheden rustig blijft.

We hebben iemand nodig die in staat is om mensen voor zich te winnen en draagvlak te creëren waar dat nodig is. Sociale en omgevingsbewuste vaardigheden zijn essentieel, evenals een gevoel voor humor. Tot slot zoeken we iemand met affiniteit voor de defensie-industrie.

Verder beschik je over:

 • Minimaal HBO denk- en werkniveau;
 • Minimaal 3 jaar relevante werkervaring in een soortgelijke functie;
 • Deze ervaring is idealiter opgedaan bij een B2B, product gerelateerde sales organisatie;
 • Bewezen ervaring met Customer Relations;
 • Kennis van en vaardigheid met Microsoft Office en CRM systemen in het algemeen en Exact in het bijzonder;
 • Uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal (mondeling, schriftelijk). Kennis van de Duitse taal is een pré.
 • Scherp analytisch vermogen, oog voor processen en cijfers en uitstekende communicatieve vaardigheden.
 • Je woont binnen een straal van 50 km van Amsterdam.


Houd er rekening mee dat als we je een aanbod doen om deel te mogen uitmaken van COBBS Industries, je het screeningproces moet doorlopen met onze screeningpartner. Het proces is ontworpen om jouw integriteit en betrouwbaarheid te controleren
.

Type dienstverband

Full Time

Uren / week

32 – 40

Reageer voor

Locatie

Amsterdam

Salarisindicatie

Marktconform

Apply for this position/Questions

Send your CV and motivation letter to join@cobbsindustries.com. We will follow up within 3 working days.

other vacancies

Unable to find a suitable vacancy? In that case, we offer the opportunity to apply for an open job position, where you can showcase your skills, experiences, and passion, and potentially embark on an exciting new career journey. Send an open application with motivation and your CV to: join@cobbsindustries.com.

Accountmanager (Dutch)

Over COBBS Bij COBBS Industries zijn wij gespecialiseerd in het leveren van hoogwaardige specialistische uitrusting en defensiematerieel aan diverse operationele eenheden van Defensie en Politie.

Read More »